Luchtbevochtigers

Een heerlijke manier om te genieten van aromatherapie is door het gebruik van een aromalamp c.q. luchtbevochtiger. Wij maken gebruik van elektrische aromalampen die een koude mist verspreiden dat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit in de groepsruimten. Je kunt kiezen uit aroma’s voor ontspanning ofom kinderen beter te laten slapen tijdens het middagdutje. Maar ook bij hoesten en proesten in winterperioden of om nare luierluchtjes te bestrijden. Tot slot hebben we troostende geuren voor kinderen die ’s ochtends last hebben van verlatingsangst.

Elektrische aromalampen werken met ultrasone technologie. Het bevochtigen van de lucht is prettig tijdens de koude maanden, als de centrale verwarming flink staat te draaien en de lucht droog wordt. Kinderen kunnen last hebben van een droge huid, jeukerige ogen en snotjes. Het water in een diffuser wordt omgezet in stoom door middel van hoge frequente trillingen, waardoor een koude verneveling ontstaat. Hierdoor blijven de moleculen van de etherische olie in tact en heeft een aromalamp ook een therapeutische werking. Een aromalamp wordt gevuld met water en daaraan worden 2 tot 5 druppels essentiële olie toegevoegd. Middels de knop op de aromalamp is de hoeveelheid koude mist te regelen en kan gedurende de hele dag aan blijven staan. Ook zijn er aromalampen met verschillende kleuren led-licht zodat je met licht sfeer ook sfeer kunt creëren!

Aromalampen met etherische olie zijn ook uitermate geschikt om de lucht in de groepsruimten te desinfecteren bij ziektes en helpen ook symptomen van verkoudheid en griep bij kinderen en leidsters te verminderen. Dit brengt verlichting bij een verstopte neus, hoesten en keelpijn. Hiervoor is onze aromamix Puur Baby met zachte eucalyptus, tijm en kruizemunt zeer geschikt. Maar je kunt een aromalamp ook perfect gebruiken om een warme, comfortable omgeving te creëren met geuren zoals lavendel en mandarijn. Of om de lucht te reinigen met citroen en lemongrass bij nare luierluchtjes. Op warme dagen werkt een mengsel van limoen en kruizemunt zeer verfrissend.

Voorbeelden van aromalampen voor kinderdagverblijven:

Aromalamp Paddestoel (rood) Prijs: € 69,95

Aromalamp Paddestoel (rood)
Prijs: € 69,95

Aromalamp met diverse kleuren licht Prijs: € 59,95

Aromalamp met diverse kleuren licht
Prijs: € 59,95

Deze aromalampen zijn te zien in onze webshop: http://www.aromakids.nl

Advertenties